Eigenwijs in het onderwijs

Klanten

Stichting Voila – Stichting Voila is de grootste onderwijsorganisatie in Leusden, met nog een nevenvestiging in Achterveld. De stichting heeft 12 scholen met in totaal 2100 leerlingen. De letters in ‘Voila’ staan voor ‘verschillend onderwijs in Leusden Achterveld’. En dat is ook wat Voila uniek maakt: de stichting vertegenwoordigt 3 identiteiten: Katholiek, Openbaar en Protestants-Christelijk onderwijs. De verschillende richtingen blijken in de praktijk prima samen te kunnen werken. Ongeveer 5 jaar geleden is die samenwerking ontstaan. Het college van bestuur is er in die jaren in geslaagd om de zuilen samen te smelten tot één sterke scholenstichting.

> Lees hier het volledige referentieverhaal

 

OBS De Pijlstaart – OBS De Pijlstaart is een grote, nog steeds groeiende basisschool in Vinkeveen, met ruim 300 leerlingen in 14 klassen. Zes jaar geleden verhuisde de school naar een nieuw, modern gebouw. Het gebouw is ruim opgezet, wat vooral opvalt in de gangen, en er is overal heel veel lichtinval. Zowel voor leerlingen als leerkrachten een hele prettige omgeving om les te krijgen en te geven. De school beschikt over een enthousiast en vrij jong team van leerkrachten, dat 100 procent voor de leerlingen gaat. Zowel voor kinderen die moeilijk kunnen meekomen, als de leerlingen die meer uitdaging nodig hebben en alles daartussenin. Alleen op ICT-gebied…daar liepen ze nog wat achter.

> Lees hier het volledige referentverhaal

 

Mytylschool de Brug – Hier begreep men al snel de kracht van Google Apps. Als een van onze eerste klanten maakten zij de overstap van een verouderde emailoplossing naar Google Apps for Education. Eerst voor de medewerkers, maar enige tijd later is samen met ons ook een start gemaakt met de ontwikkeling van de eerste elektronische leeromgeving, volledig gebaseerd op Google Apps: Cloudwise.

Stichting Orion – Na een demonstratie van de Google Apps omgeving bij Mytylschool de Brug, hoefde Stichting Orion niet lang na te denken. In korte tijd werd besloten de overstap naar Google Apps te maken. In eerste instantie alleen voor de mailoplossing, maar al snel volgden ook een Intranet en uiteindelijk ook de volledige samenwerkingsomgeving op basis van Google Drive. Verder verzorgen wij voor Stichting Orion het volledige beheer van hun IT omgeving. Voor meer dan 1100 werknemers en zo’n 900 werkstations zijn wij eindverantwoordelijk.

Spinoza Lyceum – Bij het Spinoza Lyceum werkt men al jaren naar volle tevredenheid met Google Apps for Education. Ze zijn dan ook altijd op zoek naar mogelijkheden om de standaardfunctionaliteit uit te breiden. Via de mogelijkheden die Google daarvoor heeft ingebouwd is dat goed mogelijk. Zo hebben wij voor het Spinoza Lyceum de koppeling gebouwd tussen de door hen gebruikte Zermelo roostersoftware en de Google Agenda. Zo ziet elke leerling en medewerker altijd het meest recente rooster in zijn eigen persoonlijke agenda op de mobiele telefoon.

Enkele organisaties die al gebruik maken van onze diensten

Copyright © 2017 - Cloudwise B.V.